За печатница ROPRINT - Ролен хийтсет печат, листов офсетов печат, дигитален печат, предпечат и експонация, печат на книги, довършителни процеси - www.roprint.bg

За нас

Печатница Ропринт е специализирана в ролния хийт-сет и листовия офсетов печат. Фирмата е основана в края на 2007 година, от Емил Петков, изпълнителен директор на дружеството, а дейността й стартира в началото на 2008 г. Разчитаме на компетентността и опита на доказалите се професионалисти в бранша, които са част от нашия екип.

Освен висококачествен продукт и кратки срокове, екипът на Ропринт ЕАД се стреми и към гъвкаво и бързо обслужване, което да отговори на очакванията на клиентите. Опитът ни с някои от най-големите компании на пазара до момента е гаранция за бърза и адекватна реакция при консултиране на клиента и разрешаване на специфични проблеми и ситуации, възникващи в процеса на работа.

Нашето желание е да удовлетворяваме в максимална степен високите изисквания на клиентите и да сме изключително гъвкави по отношение на сроковете за изработка на възложените ни изделия. Предлагаме и транспорт до посочен адрес за доставка. За клиенти, които се нуждаят от комплексна услуга можем да предложим и комплексна цена, включваща и дизайн, предпечат и разпространение.

Roprint