Новини - Печатница ROPRINT - Ролен хийтсет печат, листов офсетов печат, дигитален печат, предпечат и експонация, печат на книги, довършителни процеси - www.roprint.bg

Новини

 

Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност

26 септември 2022

Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност Ропринт ЕАД е бенефициент по договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-6.002-0084 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“.

Прочетете повече

Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

23 март 2021

Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 Ропринт ЕАД е бенефициент по договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.077-1750-C01 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Прочетете повече

Ропринт инсталира системата за контрол на лепене на кутии Topguard

7 октомври 2020

Ропринт инсталира системата за контрол на лепене на кутии Topguard В края на месец август, в печатница Ропринт в София, на съществуващата сгъвачно-лепачна линия за опаковки от картон, беше инсталирана системата TOPGUARD на германската компания KAS. С тази инсталация печатницата си осигури сигурно, лесно, гъвкаво и напълно контролирано производство на опаковки.

Прочетете повече

Печат на кутии и опаковки в Ропринт

12 май 2020

Печат на кутии и опаковки в Ропринт Следвайки пазарните тенденции и в желанието си да отговори на нуждите на клиенти си, в края на 2019-та Ропринт стартира ново производство – печат на кутии и опаковки по индивидуален дизайн на клиента.

Прочетете повече

Ропринт пусна в експлоатация най-новата и модерна ролна хийт-сет машина в България

1 декември 2018

Новозакупена ролна хийт сет машина Komori System 38 S През ноември 2018 година приключи успешно поредния проект на Ропринт, свързан с пускането в експлоатация на новозакупена ролна хийт сет машина Komori System 38 S. Това е най-новата и модерна ролна машина в България.

Прочетете повече

Ропринт бе посетена лично от президента и управляващ директор на фирма Комори Йошихару Комори

25 юли 2018

Ропринт бе посетена лично от президента и управляващ директор на фирма Комори Йошихару Комори На 20.07.2018 година Ропринт бе посетена лично от господин Комори. За нас бе голямо удоволствие да го посрещнем и да му покажем печатницата. Поласкани сме от факта, че бяхме единствената печатница в София за ролен и листов офсетов печат, която той посети по време на престоя си в България.

Прочетете повече

Ропринт започна подмяна на оборудването си

20 юни 2018

Ропринт започна подмяна на оборудването си В средата на 2018 година Ропринт стартира процес по замяна на едната печатна машина в цех Ролен печат. Целта бе обновяване на машинния парк с по-съвременно и високотехнологично оборудване, което да ни позволи да отговорим пълноценно на високите изисквания за качество на нашите клиенти.

Прочетете повече

Ропринт е печатар на 2017 година

18 май 2018

Ропринт е печатар на 2017 година На 17.05.2018 г. бяха връчени наградите на Съюза на Полиграфическата Индустрия в България Печатар и Търговец на годината. Както е традиционно събитието се проведе в залата на Националната Библиотека Св.Св.Кирил и Методий. Наградата Печатар на 2017 -та година бе присъдена на Ропринт ЕАД, а за Търговец на годината на фирма Елидис.

Прочетете повече

Медиите отразиха нашия празник

10 март 2018

Медиите отразиха нашия празник Повечето издатели, които са наши дългогодишни клиенти, както и много партньори и колеги отразиха нашия празник. Благодарим на всички за милите думи и проявеното внимание.

Прочетете повече

10 години Ропринт ЕАД

08 февруари 2018

10 години Ропринт ЕАД На 08.02.2018 печатница Ропринт отбеляза своя 10 рожден ден, тъй като се навършиха 10 години от пускането на първия печат на първата ни heat -set машина. Реално фирмата бе създадена по-рано, но ние избрахме тази дата за наш рожден ден, тъй като тогава официално стартира основната ни дейност – печата.

Прочетете повече

Публична покана за избор на изпълнител

23 октомври 2017

Ропринт обявява публична покана за избор на изпълнител Ропринт обявява публична покана за избор на изпълнител с предмет „Доставка и внедряване на: ОП1 - Софтуерна система „Клиентски портал“ и ОП2 - Хардуер, необходим за инсталацията на софтуерната система, осигуряваща „Клиентски портал“.

Прочетете повече

Покана за избор на изпълнител с предмет „Доставка и внедряване на ERP система“

6 юни 2017

Покана за избор на изпълнител с предмет „Доставка и внедряване на ERP система“ Ропринт обявява публична покана за избор на изпълнител с предмет „Доставка и внедряване на ERP система“

Прочетете повече

Ропринт спечели нов проект по ОП „Иновации и конкурентоспособност“

8 март 2017

Ропринт спечели нов проект по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ На 06.03.2017 г. Ропринт ЕАД сключи договор за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г. № BG16RFOP002-2.002-0292-C01 „Развитие на управленския капацитет и растеж на Ропринт ЕАД, чрез информационни и комуникационни технологии“.

Прочетете повече

БНТ също отбеляза успеха на Ропринт

18 август 2015

БНТ също отбеляза успеха на Ропринт БНТ засне видео за успешно реализирания проект на печатница Ропринт по ОП "Развитие на конкурентноспособността на българската икономика". Подробности около изпълнението на проекта и цялото интервю с изпълнителния директор, г-н Емил Петков, можете да видите тук.

Прочетете повече

Рекламен клип за печатница Ропринт, излъчен по Нова телевизия

3 февруари 2015

Ропринт спечели и изпълни успешно проект по програма Конкуретноспособност Във връзка с успешното изпълнение на проекта, спечелен от Ропринт ЕАД по програма Конкурентоспособност, фирмата бе включена в рекламната кампания на програмата, показваща най-успешно изпълнените проекти. Клипът бе излъчен неколкократно по Нова телевизия. Самият клип можете да видите тук.

Прочетете повече

Ропринт спечели и изпълни успешно проект по програма Конкуретноспособност

1 март 2014

Ропринт спечели и изпълни успешно проект по програма КонкуретноспособностПрез 2012 година „Ропринт” спечели финансиране по ОП „Конкурентоспособност”, за закупуване на ново полиграфическо оборудване. В проекта са включени дигитална машина, пълноформатна петцветна листова офсетова машина, сгъвачна машина, прав книговезки нож и машина за концево шиене. В края на 2013 година проекта бе успешно завършен, а новите машини доставени и монтирани. Изпълнението на проекта разшири производствените възможности на печатницата и даде възможност да предлагаме пълен спектър от печатни услуги.

Прочетете повече

Там, където се печата "Мениджър"

1 декември 2013

Там, където се печата "Мениджър""Ропринт" вече е горд собственик на две ролни heat-set машини, пълноформатна листова машина Komori Lithrone G540, новия модел машина за дигитален печат Xerox Colour J75 - първа у нас, и на машина за печат на книги Zyrkon 66. Верните приятели на "Мениджър" знаят много за списанието и малко за печатницата, където то се произвежда. Сега има хубав повод да разкажем за нея - на улица 5007 в район "Искър" пристигнаха и вече работят новата листова целоформатна машина Komori Lithrone G540, машина за дигитален печат Xerox Colour J75, ролна машина за печат на книги Zyrkon 66 и съответните машини за довършителни процеси.

Прочетете повече

"Ропринт" ЕАД – с успех, заложен от самия старт

6 юни 2013

"Ропринт" ЕАД – с успех, заложен от самия стартЕмил Петков, изпълнителен директор на „Ропринт“ ЕАД, фокусира дейността на печатницата към производството на списания, каталози, седмични издания, рекламни брошури, флаери и вложки, като за целта разполага с ролна heatset машина Komori System 40 III А, влагащо-шиеща машина и екип от 15 обучени професионалисти. Така започва историята на „Ропринт“ ЕАД с мениджър, който познава нуждите на пазара и, което е по-важно, вслушва се в потребностите на своите клиенти и се води от своята собствена максима, че „Клиентите ни са наш активен партньор“.

Прочетете повече

Ропринт – най-младата печатница

14 октомври 2011

Ропринт – най-младата печатницаНе са много печатниците, които в годината на кризата успяват да запазят своята производствена програма и клиенти. Повечето свиват производ­ството и търсят резерви. Ропринт залага на друга стратегия — тя запазва своите клиенти. Търсят се перспективни партньори сред търговските вериги и новите издания. Маркетинговата стратегия на печатницата отчита неблагоприятните икономически фактори на кризата. Рецептата e предлаганите услуги да се доразвиват постоянно.

Прочетете повече