Ропринт спечели и изпълни успешно проект по програма Конкуретноспособност

Новини

 

1 март 2014

Ропринт спечели и изпълни успешно проект по програма Конкуретноспособност

През 2012 година „Ропринт” спечели финансиране по програма "Развитие на конкуретноспособността на българската икономика", процедура "Технологична модернизация на малки и средни предприятия".

В рамките на проекта влиза закупуване на ново полиграфическо оборудване - дигитална машина Xerox J 95, пълноформатна петцветна листова офсетова машина Komori GL 540 Litrone G40, целоформатна сгъвачна машина MBO, прав книговезки нож LG LONGER LG - 1150 CD см. - 115 см., концева шивачка Smyth F.145.

В края на 2013 година проекта бе успешно завършен, а новите машини доставени и монтирани. Изпълнението на проекта разшири производствените възможности на печатницата и даде възможност да предлагаме пълен спектър от печатни услуги. Това ни позволява да навлезем на нови пазари и също така да задоволим потребностите на клиентите ни както от изделия с тираж от няколко бройки, така и от рекламни кампании, включващи печат на листовки и брошури в големи тиражи. Дигиталния печат пък добавя към портфолиото ни и възможност и за персонализация на рекламните материали и отпечатване на баркодове.

 

Обратно към Новини