Печатница ROPRINT - Ролен хийтсет печат, листов офсетов печат, дигитален печат, предпечат и експонация, печат на книги, довършителни процеси.

Новини

 

7 октомври 2020

Ропринт инсталира системата за контрол на лепене на кутии Topguard

RoPrintВ края на месец август, в печатница Ропринт в София, на съществуващата сгъвачно-лепачна линия за опаковки от картон, беше инсталирана системата TOPGUARD на германската компания KAS. С тази инсталация печатницата си осигури сигурно, лесно, гъвкаво и напълно контролирано производство на опаковки.

Системата TOPGUARD включва различни функции, сред които са:

Сензорите за правилното позициониране на картонените заготовки гарантира ефективното висококачествено производство тираж след тираж.

Проверката на различни видове кодове (матрични, цветни, черно-бели, баркодове, фармацевтични и брайл) ще даде на печатница Ропринт необходимата сигурност и увереност при производството на опаковки за фармацията и козметиката.

Освен това, системата разполага със сензори за контрол и отделяне на дефектната продукция, което гарантира постоянното производство на опаковки с отлично качество.

Работата на операторите е максимално улеснена с използването на сензорен екран, а най-голямото предимство на системата TOPGUARD е, че тя може да бъде надграждана безкрайно с нови функции.

Компанията KAS е базирана близо до германския град Касел и повече от 25 години предлага на световния пазар лепилни системи, както и механични, електронни и оптични системи за контрол на производството на опаковки. Нейн официален представител за България е Интерграфик сървис ООД, която вече е утвърдена като фирма, работеща неуморно за внедряването на нашия пазар на всички иновации в полиграфическата индустрия.

 

Публикувано в сп. Package Printing Converting Magazine №4 - 2020

 
 

Обратно към Новини