Печатница ROPRINT - Ролен хийтсет печат, листов офсетов печат, дигитален печат, предпечат и експонация, печат на книги, довършителни процеси.

Новини

 

12 май 2020

Печат на кутии и опаковки в Ропринт

RoPrintСледвайки пазарните тенденции и в желанието си да отговори на нуждите на клиенти си, в края на 2019-та Ропринт стартира ново производство – печат на кутии и опаковки по индивидуален дизайн на клиента.

Новият цех е оборудван с целоформатна щанца Bobst, лепачно сгъвачна машина с възможност за дву-и три-точково лепене, машина за цялостно УВ лакиране. Идеята се да се осигури затворен цикъл на производство, който да гарантира както качеството, така и сроковете за изработка на поръчаните продукти. Дългогодишното ни партньорство с няколко големи фирми в медицинския и козметичния бранш ни дадоха възможност да стартираме реалната изработка на кутии веднага и бързо да натрупаме опит в новото начинание. Целта е да се утвърдим като надежден доставчик и на множество нови компании, които търсят високо качество, бързи срокове и добро обслужване. Многообразието от машини ни позволява да предлагаме печат на кутии в малки, средни и големи тиражи, както и да предлагаме комплексна услуга на нашите клиенти – печат на всички техни рекламни материали на едно място.

Вярваме, че това ще допринесе за оптимизацията и подобряването на предлаганата услуга.

 

Обратно към Новини