Печатница ROPRINT - Ролен хийтсет печат, листов офсетов печат, дигитален печат, предпечат и експонация, печат на книги, довършителни процеси.

Новини

 

25 юли 2018

Ропринт бе посетена лично от президента и управляващ директор на фирма Комори Йошихару Комори

На 20.07.2018 година Ропринт бе посетена лично от господин Комори. За нас бе голямо удоволствие да го посрещнем и да му покажем печатницата. Поласкани сме от факта, че бяхме единствената печатница в София за ролен и листов офсетов печат, която той посети по време на престоя си в България. Придружаваше го господин Борис Илиев, чиято компания Булграфика е официален представител на Комори за нашата страна. Господин Комори бе впечатлен от настоящия машинен парк, който е почти изцяло оборудван с печатни машини на Комори. За нас те са проверен партньор, тъй като в исторически план господин Емил Петков е клиентът, закупупил най-много машини от марката, по време на управлението си в различните печатници, където е изпълнявал длъжността Изпълнителен директор.

Тази визита бе изключителна чест и вярваме, че и за в бъдеще ще продължим ползотворното си сътрудничество с фирма Комори!

 

Обратно към Новини